Loading Dogodki

« All Dogodki

  • dogodek je minil.

Žirfit 2024

18. maja ob 7:00 - 12:00

Zastonj

Leto je naokrog in lepo vas vabimo na letošnji ŽIRfit:  v soboto, 18. maja 2024 v novo športno dvorano Žiri.

ŽIRfit je enodnevni družaben dogodek, ki ga sestavljajo meritve telesne zmogljivosti. Sledimo našemu sloganu – z gibanjem do zdravja – zato je primeren za vse, ki se zavedate pomena dejavnega življenjskega sloga za zdravje in dobro počutje.

Meritve so sestavljene iz hoje na 2000 m ter nabora meritev ravnotežja, gibljivosti, moči in koordinacije. Po končanih meritvah boste imeli možnost, da o svojih rezultatih posvetujete s kineziologom. Ta vam bo razložil rezultate vaših meritev ter vam pomagal pri postavljanju ciljev za nadaljnje delo. Vsak bo odšel domov tudi s kakšnim praktičnim nasvetom za vadbo.

Za vse, ki ste v preteklosti že opravljali meritve, je to odlična priložnost, da vidite, kakšen napredek ste naredili. Za vse nove udeležence pa možnost, da vidite, kjer se trenutno nahajate.

Vabljeni vsi, starejši od 18 let, ne glede na svoja leta ali na to, kako “fit” se trenutno počutite. Bistveno je, da želite narediti nekaj zase. Za dobro družbo (in malo zdrave tekmovalnosti 🙂 ) povabite še svojo boljšo polovico, prijatelje, starše, brate, sestre, soseda in se nam pridružite!

Dobro je vedeti

*Meritve potekajo v sproščenem okolju in so prilagojene različnim zmogljivostim in starostim. Tako se jih lahko varno udeležijo tudi starejši, za katere imamo pripravljen prilagojen nabor meritev.

*Prosimo vas, da v sklopu prijave izpolnite spodaj zahtevane osebne podatke. Tako bomo lahko zagotovili čim bolj tekoč potek dogodka. Za zagotavljanje vaše varnosti je pomembno, da natančno preberete in izpolnite varnostni vprašalnik o morebitnih zdravstvenih posebnostih.

*Osebni zdravnik oziroma bivališče v Žireh ni pogoj za udeležbo.
Udeležence, ki imajo opredeljenega osebnega zdravnika v Arcus Medici, prosimo za podpis dodatnih soglasij, ki so posebej označena v besedilu. To bo olajšalo obiske v ambulanti, saj se bomo z njimi izognili nepotrebnim administrativnih zapletom. Nanašajo se na hranjenje podatkov ŽIRfita v zdravstvenem kartonu, posredovanje medicinske dokumentacije za preglede na medicini dela, prometa in športa ter posredovanje osebnih podatkov za potrebe specialističnih obravnav.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

 

Izberite termin, ki vam ustreza:

Podrobnosti

Datum:
18. maja
Čas:
7:00 - 12:00
Cena:
Zastonj
Kategorija Dogodek:

Organizator

Zavod Fitlab
Email
info@fitlab.si
Spletna stran Organizatorja

Prizorišče

Osnovna šola Žiri
Osnovna šola Žiri
Žiri, 4226 Slovenija
+ Google zemljevid
Spletna stran prizorišča