Loading Dogodki

« All Dogodki

  • dogodek je minil.

F3ŽO: Meritve telesne zmogljivosti

27. 9. 2023 - 29. 9. 2023

V sklopu Festivala za tretje življenjsko obdobje bomo udeležencem ponudili možnost kratkih meritev telesne zmogljivosti.Te so primerne za vse, ki se zavedate pomena dejavnega življenjskega sloga za zdravje in dobro počutje.

Meritve so sestavljene iz štirih testov moči, ravnotežja in koordinacije. Po končanih meritvah boste imeli možnost, da o svojih rezultatih posvetujete s kineziologom. Ta vam bo razložil rezultate vaših meritev ter vam pomagal pri postavljanju ciljev za nadaljnje delo. Vsak bo odšel domov tudi s kakšnim praktičnim nasvetom.

Vabljeni vsi, ne glede na svoja leta ali na to, kako “fit” se trenutno počutite. Bistveno je, da želite narediti nekaj zase. Za dobro družbo (in malo zdrave tekmovalnosti 🙂 ) povabite še svojo boljšo polovico, prijatelje, starše, brate, sestre, soseda in se nam pridružite!

Dobro je vedeti

*Meritve potekajo v sproščenem okolju in so prilagojene zmogljivosti udeležencev festivala. Tako se jih lahko varno udeležijo tudi starejši ali manj zmogljivi, za katere imamo pripravljen prilagojen nabor meritev.

*Prosimo vas, da v sklopu prijave izpolnite spodaj zahtevane osebne podatke. Tako bomo lahko zagotovili čim bolj tekoč potek dogodka. Za zagotavljanje vaše varnosti je pomembno, da natančno preberete in izpolnite varnostni vprašalnik o morebitnih zdravstvenih posebnostih.

Podrobnosti

Začetek:
27. 9. 2023
Zaključek:
29. 9. 2023
Spletna stran:
https://f3zo.si

Prizorišče

Cankarjev dom, Ljubljana
Prešernova cesta 10
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google zemljevid