Loading Dogodki

« All Dogodki

  • dogodek je minil.

Žirfit 2022

21. 5. 2022 ob 7:30 - 13:30

Zastonj

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste za skupino prijateljev sopihali v hrib in si želeli, da bi bili bolj fit? Ali pa je bilo to mogoče med premikanjem pohištva, lovljenjem otrok okrog hiše, delom na vrtu ali ko ste v ogledalu zagledali trebušček, ki ga še nekaj let nazaj ni bilo tam?

Če ste odločeni, da je zdaj pravi čas za to, da vzamete svoje zdravje in dobro počutje v svoje roke ter naredite korak naprej, vas vabimo na letošnji ŽIRfit: 21. maja 2022 v novo športno dvorano Žiri.

 

Na dogodku bomo s pomočjo diagnostične baterije testov za ocenjevanje telesnega fitnesa dobili vpogled v vašo telesno zmogljivost in z njo povezane dejavnike tveganja za vaše zdravje. Verjamemo, da je podatek zanimiv in koristen za lastno spremljanje telesne zmogljivosti. Pomemben pa je tudi za vašega osebnega zdravnika, ki tako dobi še dodatno informacijo o dejavnikih tveganja za zdravje, ki jih ocenjuje v sklopu rednih preventivnih pregledov.

Z namenom, da bi testiranje potekalo čim bolj tekoče, vas prosimo, da v sklopu prijave na ŽIRfit 2022 izpolnite spodaj zahtevane osebne podatke in soglašate z njihovo obdelavo. Poleg tega je zaradi zagotavljanja vaše varnosti pomembno, da natančno preberete in izpolnite varnostni vprašalnik o morebitnih zdravstvenih posebnostih.

Udeležence, ki imajo opredeljenega osebnega zdravnika Jaka Strela, Ivana Peceva ali Metke Križič, prosimo za podpis dodatnih soglasij, ki so posebej označena v besedilu. Ta se nanašajo na hranjenje podatkov ŽIRfita v zdravstvenem kartonu, posredovanje medicinske dokumentacije za preglede na medicini dela, prometa in športa ter posredovanje osebnih podatkov za potrebe specialističnih obravnav. Omenjena soglasja bodo olajšala obiske v ambulanti, saj se bomo z njimi izognili nepotrebnim administrativnih zapletom.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

 

Izberite termin, ki vam ustreza:

Podrobnosti

Datum:
21. 5. 2022
Čas:
7:30 - 13:30
Cena:
Zastonj
Kategorija Dogodek:

Organizator

Zavod Fitlab
Email
info@fitlab.si
Spletna stran Organizatorja

Prizorišče

Osnovna šola Žiri
Osnovna šola Žiri
Žiri, 4226 Slovenija
+ Google zemljevid
Spletna stran prizorišča