Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

ŽIRfit 2019

15. 6. 2019 ob 7:00 - 13:00

Brezplačno

Spoštovani obiskovalec ŽIRfita 2019,

veseli smo, da ste se odločili za udeležbo na letošnjem ŽIRfit 2019 testiranju. Na dogodku bomo s pomočjo diagnostične baterije testov za ocenjevanje telesnega fitnesa dobili vpogled v vašo telesno zmogljivost in z njo povezane dejavnike tveganja za vaše zdravje. Verjamemo, da je podatek zanimiv in koristen za lastno spremljanje telesne zmogljivosti. Pomemben pa je tudi za vašega osebnega zdravnika, ki tako dobi še dodatno informacijo o dejavnikih tveganja za zdravje, ki jih ocenjuje v sklopu rednih preventivnih pregledov.

Z namenom, da bi testiranje potekalo čim bolj tekoče, vas prosimo, da v sklopu prijave na ŽIRfit 2019 izpolnite spodaj zahtevane osebne podatke in soglašate z njihovo obdelavo. Poleg tega je zaradi zagotavljanja vaše varnosti pomembno, da natančno preberete in izpolnite varnostni vprašalnik o morebitnih zdravstvenih posebnostih.

Udeležence, ki imajo opredeljenega osebnega zdravnika Jaka Strela ali Ivana Peceva, prosimo za podpis dodatnih soglasij, ki so posebej označena v besedilu. Ta se nanašajo na hranjenje podatkov ŽIRfita v zdravstvenem kartonu, posredovanje medicinske dokumentacije za preglede na medicini dela, prometa in športa ter posredovanje osebnih podatkov za potrebe specialističnih obravnav. Omenjena soglasja bodo olajšala obiske v ambulanti, saj se bomo z njimi izognili nepotrebnim administrativnih zapletom.

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov

RSVP

Tickets are not available as this dogodek has passed.

Podrobnosti

Datum:
15. 6. 2019
Čas:
7:00 - 13:00
Cena:
Brezplačno

Organizator

Fitlab

Prizorišče

Osnovna šola Žiri
Osnovna šola Žiri
Žiri, 4226 Slovenija
+ Google Map
Meni