Analiza ŽIRfita

Vabimo vas, da si na spodnjem koledarju izberete svoj termin za analizo rezultatov ŽIRfita 2024.

Na posvetu boste s kineziologom pregledali vaše rezultate, se na kratko pogovorili o vaših ciljih in o tem, kaj in na kakšen način bi bilo priporočljivo izboljšati. Posvet traja 30 minut.

Če želite podrobnejšo obravnavo, se lahko ob analizi ŽIRfita odločite tudi za meritve telesne sestave.

junij 2024
pon tor sre čet pet
2728293031
34567
1011121314
1718192021
2425262728

ŽIRfit je začetek; ogledalo, štartna linija.

Kje želite biti čez leto dni? Kako želite izgledati? Kako se počutiti? S katerimi aktivnostmi bi se radi ukvarjali?

Če (še) niste tam, kjer si želite biti, vas vabimo, da se oglasite pri nas. Z veseljem vam bomo pomagali na poti do cilja.

Spremljajte spremembe v svoji telesni sestavi.

Redne analize telesne sestave so idealne za vse, ki želite podrobnejše spremljate svoje zdravje. Analiza vam omogoča natančen vpogled v mišično in maščobno maso ter vam pomaga slediti vašim zdravstvenim ciljem.

Še bosebej priporočljiva je za tiste, ki si želite izgubiti ali pridobiti nekaj kilogramov in ste radi prepričani, da ste na pravi poti.

Želite pričeti z vadbo, pa ne veste, kako?

Pridružite se nam na individualiziranih terapevtskih vadbah, ki potekajo pod strokovnim vodstvom zdravnikov in kineziologov.

6-mesečni sklop vadb je namenjen:

  • začetnikom, ki želijo izboljšati svojo telesno zmogljivost in se naučiti pravilne izvedbe vaj,
  • posameznikom z nižjo telesno zmogljivostjo ali omejitvami zaradi poškodb ali kroničnih bolezni,
  • tistim, ki iščejo strokovno vodstvo in želijo narediti prve korake proti bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Izgubite kilograme pod strokovnim vodstvom.

Želite enkrat za vselej spremeniti svoj življenjski slog in izgubiti odvečne kilograme? Z našim individualno prilagojenim načrtom in celoletno strokovno podporo vas hitreje in bolj zanesljivo pripeljemo do vašega cilja.

Z uvodnim pregledom pri zdravniku in kineziologu, rednimi meritvami telesne sestave in srečanji, na katerih preverimo napredek, ničesar ne prepustimo naključju.

Individualna vadba

Končajte z iskanjem po spletu in ugibanjem, kaj je najboljše za vas. Z našo strokovno podporo boste vedeli, da ste na pravi poti. Ne glede na vaše zdravstvene posebnosti smo tu, da vam pomagamo doseči vaše cilje.

Pripravimo individualni načrt vadbe in vas nato spremljamo ter vam nudimo podporo na vaši poti do uspeha.

Delavnice

Postavite temelje: osvojite zdrave navade

Postavite trdne temelje za vašo pot do boljšega zdravja in počutja. Na delavnici boste poznali boste pomen postavljanja jasnih ciljev, prave miselnosti in grajenja pravih navad. Z vami bomo delili strategije za ustvarjanje majhnih, a pomembnih sprememb v vašem vsakdanjem življenju in vam pomagali oblikovati sistem za učinkovito izvajanje novih navad.

Naš cilj je, da vas opremimo s praktičnimi nasveti in triki za ustvarjanje in vzdrževanje pozitivnih sprememb, ki bodo vodile do boljšega zdravja in bolj izpolnjenega življenja.

Osnove uravnotežene prehrane

Ste tudi vi kdaj v dvomu, kateri izdelek izbrati v trgovini, kaj pojesti za malico ali kako se znebiti tistih nekaj odvečnih kilogramov?

V današnjih časih je dostopno veliko informacij o prehrani, pogosto v obliki privlačnih naslovov, ki ponujajo takojšnje rešitve (in pogosto ob tem tudi praznijo denarnico). V resnici pa ni treba, da je tako – marsikaj lahko dosežete že z majhnimi vsakodnevnimi koraki.

Na delavnici bomo spoznali nekaj ključnih osnov, ki vam bodo v praksi pomagale pri vsakodnevnih prehranskih odločitvah, drugo srečanje pa bo nekoliko bolj praktično. Domov boste odšli z nekaj jasnimi in enostavnimi koraki, s katerimi boste lahko vzeli v roke svojo prehrano.

Razgibane novičke

Vabimo vas, da se prijavite na naše Razgibane novičke, kjer vas bomo obveščali o novih informacijah s področja zdravega življenjskega sloga ali projektih, ki jih pripravljamo za vas. Obljubimo, da ne bomo smetili po vaših e-poštnik nabiralnikih 🙂