1. ŽirFit, z gibanjem do zdravja

Biti zdrav ne pomeni le, da nisi bolan, ampak tudi, da si sposoben premagovati vsakodnevne obremenitve. Telesna zmogljivost je pogoj za oblikovanje zdravega življenjskega sloga, dobro zdravje, funkcionalno telesno neodvisnost in družbeno povezanost posameznika, kar predstavlja dodano vrednost v vseh življenjskih obdobjih.

 

Zato vas vabimo na  1. Žirfit, kjer boste s pomočjo strokovnjakov s področja zdravstva in športa lahko testirali svoje telesne zmogljivosti. Rezultati bodo analizirani in posredovani vašim osebnim zdravnikom v Žireh, s katerimi se boste pogovorili in dogovorili potrebne ukrepe za ohranjanje in/ali izboljšanje vašega življenjskega sloga.

 

  1. maja 2017  vabljeni vsi, še posebej starejši od 20 let, ter tisti, ki ste v letošnjem letu opravili preventivni pregled pri osebnem zdravniku.
Organizator dogodka: Zavod Fitlab, ŠD Trim Žiri
 
Testiranje bo potekalo pod strokovnim vodstvom zdravstvenih delavcev Zdravstvene postaje Žiri in strokovnjakov s področja športa (kineziologi/športni pedagogi) in fizioterapije.
 
Izbrani testi so primerni za vse starostne skupine ne glede na telesno zmogljivost!

Udeleženci pridejo na zbirno mesto, ki bo v jedilnici šole (info točka) ob predhodno določenih urah.Testiranje poteka v telovadnici OŠ, na stadionu in nasipu pri Petrolu.

 

Zaradi lažje organizacije dogodka in omejenega števila udeležencev vas prosimo, da se najkasneje do 18. maja 2017 prijavite pri svojem osebnem zdravniku v Žireh, svoji delovni organizaciji (Alpina, Etiketa, M Sora, Ika) ali v ambulanti Arcus Medici.

 

Število mest za neprijavljene udeležence bo omejeno!

 

 

Ekipa ArcusMedici

Meni