Top sprememba: odskočna deska k boljšemu zdravju in počutju

Si želite, da bo 2022 leto, ko odločno naredite korak naprej, stopite iz cone udobja ter naredite spremembo v še boljše zdravje in počutje?

Dovolite nam, da vam pomagamo.

Morda si želite izboljšati telesno zmogljivost, izgubiti nekaj kilogramov, izboljšati počutje in samopodobo ali imate kakšen drugačen cilj, pa potrebujete nekaj dodatne podpore in motivacije.

 

V Arcus Kineziologiji in Top Fitnesu smo v ta namen združili moči in pripravili popolnoma nov in edinstven projekt, ki smo ga poimenovali TOP SPREMEMBA. Program se začne s 1. februarjem, poteka 3 mesece in je namenjen tistim, ki ste odločeni, da v letošnjem letu naredite pravo spremembo.

 

V tem obdobju vam bomo pomagali narediti začetni korak v pravo smer nato pa vam po potrebi nudili podporo, da začetne spremembe tudi ohranjate oziroma samostojno nadaljujete v pravi smeri.

 

Program vključuje celostno kineziološko obravnavo 3aktiv, individualizirano vadbo v zaprti skupini v Top Fitnesu in celoletno spremljanje vašega napredka.

3AKTIV: postavitev ciljev

Da si postavimo cilje, moramo vedeti, kje smo na začetku. Zato bomo najprej opravili celostno kineziološko obravnavo 3AKTIV, ki vključuje posvet z zdravnikom ob morebitnih omejitvah ali zdravstvenih posebnostih, analizo telesne sestave in analizo telesne zmogljivosti. Na podlagi rezultatov si bomo zastavili cilje, ki jih bomo z vadbo poskušali doseči.

individualizirana VADBA

Vadba bo potekala 3 mesece v manjši zaprti manjši skupini v Top fitnesu pod strokovnim vodstvom kineziologov, ki bodo vadbo prilagodili glede na vaše cilje in potrebe. Poskrbeli bomo za motivacijo in dobro počutje, seveda pa bomo vsi skupaj usmerili vse moči v to, da bo vsak čim bolj uspešno zasledoval svoje zastavljene cilje.

3AKTIV: spremljanje napredka

Po končanem 3-mesečnem obdobju vadbe bomo ponovno izvedli meritve, preverili napredek ter vam pomagali pri zastavljanju ciljev za nadaljnji napredek ali ohranjanje pridobljenega. Pri tem si boste lahko pomagali z osebnim 3AKTIV dnevnikom, zasnovanim za spremljanje vašega napredka.

Meritve in objektivno spremljanje napredka dajejo projektu dodano vrednost. Na podlagi rezultatov začetnih meritev bomo sestavili program vadbe, ki bo kljub temu, da bo potekala v skupini, lahko individualno prilagojena posamezniku.

Ste z nami?

Projekt vključuje:

  • letni paket 3AKTIV z začetnimi in končnimi meritvami in posvetom, dvema kontrolnima srečanjema v roku enega leta po koncu projekta in osebnim dnevnikom 3AKTIV za spremljanje napredka v vrednosti 240€
  • prilagoditev programa vadbe glede na vaše cilje in morebitne omejitve v vrednosti 60€,
  • individualizirano vadbo 2-krat tedensko v manjši, zaprti skupini pod strokovnim vodstvom kineziologov v vrednosti 80€ mesečno.

Kot dodaten bonus za še bolj uspešno zasledovanje zastavljenih ciljev dodajamo še predavanje s področja uravnotežene prehrane in analizo prehranskega dnevnika.

V skupnem paketu TOP SPREMEMBA vam celoten nabor storitev v skupni vrednosti 590 € ponujamo za le 295 €. V kolikor ste se že udeležili meritev telesne sestave v decembru ali januarju, pa vam priznamo še dodaten popust v vrednosti 20 €.

Za več informacij se lahko obrnete na topfitnes.ziri@gmail.com.

 

Če ste prepričani, da je to nekaj za vas, se čim prej prijavite in si zagotovite svoje mesto! Začnemo 1. februarja – to je lahko prvi dan vaše poti do še boljšega zdravja in počutja.

Še niste prepričani – ali pa mogoče ni pravi čas za nekaj takega? Lahko se prijavite na naše fit novičke, kjer vas bomo obveščali o novih informacijah s področja zdravega življenjskega sloga ali podobnih projektih.

Mogoče pa Top sprememba ni za vas – vendar si želite vseeno želite narediti nekaj za svoje zdravje in dobro počutje?

Želite analizo nadgraditi s celostno preventivno kineziološko obravnavo in si zastaviti dosegljive cilje?

Se želite vključiti v že obstoječe vadbe ter poskrbeti za redno in ustrezno telesno vadbo?

Pridružite se obstoječim vadbam

V Top fitnesu vam ponujajo pester izbor vadb različnih zahtevnosti, kjer lahko vsak najde nekaj primernega zase.

Prijave na vadbe sprejemamo na topfitnes.ziri@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani sc-ziri.si.

Pridite pogledat na vadbo TOP HRBTENICA. To je je nizko intenzivna vadba, ki vključuje vaje za aktivacijo in stabilizacijo trupa, vaje za izboljšanje drže ter gibljivosti v ramenskem obroču in kolčnem sklepu. Vadba vključuje tudi učenje osnovnih gibalnih vzorcev, ki so osnova za vse zahtevnejše vadbe.

Vadba poteka vsak ponedeljek in sredo ob 18:00.

Potem pridite pogledat na TOP VADBO. To je funkcionalna vadba usmerjena v izboljšanje splošne telesne pripravljenosti. Vadba zajema širok spekter motoričnih in funkcionalnih sposobnosti – moč, ravnotežje, vzdržljivost, gibljivost in koordinacija.

Vadba poteka v torek ob 18:00 in 19:00 ter četrtek ob 6:00, 18:00 in 19:00.

Potem bo prava izbira TOP CAMP. To je zmerno do visoko intenzivna vadba, kjer je poudarek na vajah za razvoj moči. Je nadgradnja funkcionalne vadbe in je primerna za posameznike, ki so redno telesno aktivni in si želijo sistematične vadbe, ki zagotavlja napredek.

Vadba potek v ponedeljek ob 6:00 in 19:00 ter sredo ob 8:00 in 19:00.

Pridružite se vadbi TOP SENIOR. To je nizko do zmerno intenzivna vadba, usmerjenja v ohranjanje in povečanje moči, mobilnosti, ravnotežja ter vzdržljivosti.

Vadba poteka v ponedeljek ob 10:00 ter sredo ob 9:00 in 10:00.

V tem primeru je KINEZIOLOŠKA VADBA prava izbira za vas. To je oblika terapevtske vadbe v majhnih skupinah. Primerna je za ljudi z akutnimi in kroničnimi bolečinami ter s kroničnimi nenalezljivimi boleznimi (bolezni srca in ožilja, povišan krvni tlak, astma, sladkorna bolezen,…). Kljub skupinskemu delu, je vadba individualno prilagojena posameznikovim težavam.

Potem je OSEBNO TRENERSTVO ali semi-osebno trenerstvo prava izbira. Najbolj učinkovit oblika treninga, ki vam omogoča najhitrejši napredek.